STAP 6
KIES JE EERSTVOLGENDE WEDSTRIJD

Je bent nu lid van de Tour de Tietema Cycling Team wielerclub! Wij kunnen nu samen de wielerwereld echt op z'n kop zetten. Het belangrijkste wat je nu te wachten staat is natuurlijk het kiezen van je eerst volgende wedstrijd.

“Samen met alle Meesterknechten beleven we vanaf het begin onvergetelijke avonturen. Dit jaar gaan we nog een stap verder en vormen Meesterknechten de kern van ons team.”

Bas Tietema

“We gaan dit jaar - naast het opzetten van een ploeg - ook met een nog groter team nog meer video's maken. We nemen Meesterknechten dit jaar structureel mee met achter-de-schermen updates en exclusieve video's.”

devin van der wiel

“Tijdens mijn wedstrijd in hank kon ik eindelijk eens fysiek zien hoeveel meesterknechten er wel niet waren. Ik kijk er naar uit om samen nog vele uitdagingen aan te gaan!”

Josse Wester
SAMEN ZETTEN WE DE WIELERWERELD OP Z'N KOP    •     SAMEN ZETTEN WE DE WIELERWERELD OP Z'N KOP    •     SAMEN ZETTEN WE DE WIELERWERELD OP Z'N KOP    •     SAMEN ZETTEN WE DE WIELERWERELD OP Z'N KOP    •    
SAMEN ZETTEN WE DE WIELERWERELD OP Z'N KOP    •     SAMEN ZETTEN WE DE WIELERWERELD OP Z'N KOP    •     SAMEN ZETTEN WE DE WIELERWERELD OP Z'N KOP    •     SAMEN ZETTEN WE DE WIELERWERELD OP Z'N KOP    •    

veelgestelde vragen

Misschien heb je nog wel heel veel vragen voordat je jouw eerste wedstrijd gaat rijden. Geen probleem, hieronder hebben we de meest voorkomende vragen voor je op een rijtje gezet. Antwoord niet gevonden? Laat het dan Gijs even weten door hier te klikken.

Wat zijn de kosten om wedstrijden te rijden?

Meesterknecht ben je al voor €30 per jaar en het basislidmaatschap van de KNWU kost €18. De kosten voor een licentie verschillen. Zo ben je bijvoorbeeld al voor €130 sportklasse licentiehouder. Check hier het hele overzicht van de licenties.

Wat moet ik dragen tijdens een koers?

Je bent nu lid van de Tour de Tietema Cycling Team wielerclub. Dat betekent natuurlijk ook dat je in ons tenue moet gaan koersen. Zo kunnen we onze wall of fame vullen met overwinningsfoto's.

WAAR KAN IK EEN WEDSTRIJDKALENDER VINDEN?

De KNWU heeft een wedstrijdkalender op de website staan. Hier vind je alle wedstrijden per niveau in een compleet overzicht. Bekijk hier de KNWU kalender.

Ik heb nog nooit een wedstrijd gereden waar begin ik?

Details over de wedstrijden, zoals het exacte parcours, vind je op onze wedstrijdkalender. Korte rondes met veel bochten zijn voor een starter minder geschikt. Probeer het dan eerst op de langere omlopen met veel asfalt.

hoe lang is m'n licentie geldig?

Je Meesterknecht lidmaatschap is een jaar of een maand geldig (€3 per maand of €30 per jaar). Je basis lidmaatschap en licentie zijn slechts geldig tot het einde van het jaar (je koopt nu dus een licentie voor de rest van 2023). In 2024 moet je je weer opnieuw aanmelden.

WEDSTRIJDKLEDING HOE ZIT DAT?

Als lid van de Tour de Tietema wielerclub gaan we er natuurlijk vanuit dat je wedstrijden gaat rijden in het Tour de Tietema clubtenue. Heb je die nog niet binnen? Check de webshop en bestel je tenue.