LAATSTE NIEUWS

Op onze nieuwspagina vind je alle berichten rondom Tour de Tietema en TDT-Unibet.

Kom ook naar het TDT Café!

Zondag 14 april opent het TDT-Café haar deuren tijdens de Amstel Gold Race. Beleef samen met ons, ons debuut op WorldTour-niveau en kom gezellig langs!

We winnen de Ster van Zwolle!

In onze eerste Nederlandse wedstrijd als ProTeam is het meteen raak. Nicklas Pedersen wint namens TDT-Unibet de Ster van Zwolle!

Hartthijs pakt onze eerste overwinning van 2024

De eerste overwinning van 2024 is een feit! In onze eerste koers, de Tour of Antalya, was het in de slotetappe raak voor Hartthijs de Vries en TDT-Unibet.

Tour de Tietema & Unibet vragen aandacht voor hartproblemen

De wielerwereld wordt steeds vaker opgeschrikt door verhalen over hartproblemen. Tour de Tietema en Unibet vragen hier aandacht voor met een tool en een tenue.

Geslaagd trainingskamp voor TDT-Unibet

We zijn klaar om ons seizoen af te gaan trappen. Tijdens een geslaagd trainingskamp in de Spaanse zon werd er gewerkt aan de vorm, de teambuilding én de lach!

TDT-Unibet en Cannondale verlengen partnership

Na de succesvolle lancering van een van de meest opvallende fietsen in het peloton in 2023 verlengen TDT-Unibet en Cannondale hun samenwerking!

Inkelaar verlengt en presenteert nieuw tenue

Kevin Inkelaar is ook in 2024 officieel onderdeel van TDT-Unibet. Bij de bekendmaking van dit nieuws presenteerde hij het nieuwe Santini-tenue!

TDT-Unibet-team bouwt aan band

De nieuwe ploeg van TDT-Unibet heeft een heel geslaagd introweekend achter de rug. Bij Nassau 420 waren de staf en renners op elkaar aangewezen.

Wij laten jouw (wieler)droom uitkomen!

Bas, Devin en Josse dromen groots. Samen dagen we je nu, in samenwerking met Unibet, uit om jouw (wieler)droom te delen. 'Misschien laten wij 'm dan uitkomen!'

Tour de Tietema-film in première in AFAS Circustheater

Als je als mediabedrijf met een eigen wielerploeg groots durft te dromen, waarom zou je de film over het eerste jaar van je ploeg dan niet groots aanpakken?

13 nieuwe renners voor TDT-Unibet in 2024

TDT-Unibet heeft alle nieuwe namen van de renners die zich in 2024 bij het team voegen bekendgemaakt. Er komen liefst dertien nieuwe namen bij.

Eerste podium voor Bomboi bij seizoenafsluiter

TDT-Unibet eindigde het seizoen in de Elfstedenrace zoals het begon in de Ster van Zwolle: met een podiumplaats! Davide Bomboi spurtte naar een derde plaats.

Lander Loockx eerste aanwinst TDT-Unibet

De ploeg van TDT-Unibet voor het wielerjaar 2024 begint vorm te krijgen. Lander Loockx is de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen.

Bas Tietema kondigt einde wielercarrière aan

Bas Tietema heeft zijn laatste koers als profrenner gereden. Hij zet een punt achter z'n wielercarrière en blijft op een andere manier betrokken bij TDT-Unibet.

TDT-Unibet neemt afscheid van 3 renners

TDT-Unibet neemt na dit wielerseizoen afscheid van Harry Tanfield, Wouter Toussaint en Yentl Vandevelde. Het drietal mag uitkijken naar een nieuw avontuur.

'Breakaway Boys' genieten in Tour of Britain

Tijdens de achtdaagse Tour of Britain (2.Pro) reden wij rond tussen de grote namen. Of nou ja, we reden er acht dagen het liefst vóór!

Dit was onze 'Tour de Tietema - Ronde van Hank'

Zondag 10 september was het dan eindelijk tijd voor de 'Tour de Tietema - Ronde van Hank'. Een dag bomvol activiteiten in- en rondom Hank!

Strijden tegen grote mannen zoals Van Aert en Pidcock

Tour de Tietema-Unibet rijdt de komende acht dagen mee in de Tour of Britain, de grootste rittenkoers van Engeland.

TDT-Unibet heeft 'weekabonnement' op top 10

Het begint bijna normaal te worden, maar normaal is het natuurlijk niet dat we met TDT-Unibet in 1.1 koersen top 10 rijden. Toch gebeurde het drie keer op rij.

Week vol koersspektakel voor TDT-Unibet

Er staat een drukke week op het programma voor onze ploeg. Met de Tour of Leuven op dinsdag, en een weekend met daarin de Druivenkoers en de Egmont Cycling Race

Eerste klassementszege én ritwinst in Kreiz Breizh

Ons eerste algemeen klassement is binnen! In Kreiz Breizh won Tomas Kopecky een rit en Hartthijs de Vries het algemeen klassement.

Met ambitie van start op Franse bodem

De Tour de France is pas net achter de rug, maar toch zijn wij weer naar Frankrijk afgereisd. Dit keer voor een mooie koers met onze wielerploeg.

Tour de Tietema na ‘De Tour’ naar Emmen

Onze vijfde Tour de France was er eentje voor in de boeken! Komende zondag rijdt Bas samen met twee ploeggenoten zijn eerste koers na de Tour: De Gouden Pijl.

Tour de Tietema-Unibet gaat een niveautje hoger!

We’ve got an announcement to make! Een half jaar na de oprichting van onze continentale wielerploeg brengen we onze raketten nóg een niveautje hoger.

TDT-Unibet strijdt mee in Sibiu Tour

De Sibiu Tour zit erop. Een week koers door het Roemeense land stelde niet teleur. Onze renners lieten zich zien en streden mee in een sterk deelnemersveld.

Rentree voor Kopecky in Roemeense meerdaagse

TDT-Unibet is afgereisd naar Roemenië voor de Sibiu Tour. Voor Tomas Kopecky staat deze ronde in het teken van zijn rentree.

Julia Soek neemt het stokje van Hugo Haak over bij TDT-Unibet

Julia Soek is de nieuwe manager van wielerploeg Tour de Tietema-Unibet. Ze neemt het stokje over van Hugo Haak.

TDT-Unibet-renners knallen in de hitte en regen

Een week van koersen om nationale titels leverde Tour de Tietema-Unibet mooie ervaringen en mooie prestaties op.

Bouts klaar voor rentree op Belgisch kampioenschap

Jordy Bouts staat voor zijn rentree na lang blessureleed. Onze Belg maakt zijn opwachting op het Belgisch kampioenschap.

Dubbele strijd om nationale driekleur voor Hartthijs de Vries

Hartthijs de Vries maakt zich op voor een tweevoudige strijd om het rood-wit-blauw op het Nederlands kampioenschap. Woensdag de tijdrit, zondag de wegrit.

Toussaint kijkt uit naar strijd tegen de klok op NK

Onze benjamin van de ploeg, Wouter Toussaint, staat aanstaande woensdag bij de beloften aan de start van het NK Tijdrijden. 'Ik wil vlammen.'

Geslaagde ZLM Tour: etappe- en teamsucces

TDT-Unibet kijkt terug op een geslaagde ZLM Tour. Yentl Vandevelde bezorgde de ploeg een overwinning, maar de hele ploeg liet zich goed zien.

We pakken een sensationele zege in ZLM Tour

Een absolute sensatie in de ZLM Tour vandaag. We wonnen voor het eerst op het .Pro niveau. Yentl Vandevelde won de eerste rit!

Meerdaagse in sterk deelnemersveld voor TDT-Unibet

We maken ons op voor een mooie meerdaagse: de Nederlandse ZLM Tour. Een 2.Pro wedstrijd met een sterk deelnemersveld!

Bas, Devin en Josse presenteren eerste boek

Tour de Tietema presenteert met trots ons eerste eigen boek: ‘Hoe begin je met fietsen?’, met tips en tricks van Bas, Devin en Josse!

Tour de Tietema organiseert Clubkampioenschap in Hank

Tour de Tietema en de organisatie van de Ronde van Hank hebben de handen ineengeslagen voor de allereerste Tour de Tietema Ronde van Hank (zondag 10 september)!

Aanvallend TDT-Unibet beloond in België

Het aanvallende koersplan van Tour de Tietema-Unibet in de GP Marcel Kint en de Ronde van Limburg leverde mooie koersen én goede resultaten op.

Koersen op bekend terrein tijdens Belgisch tweeluik

Aankomend weekend staan de GP Marcel Kint (zaterdag) en de Ronde van Limburg (maandag) op het programma. Een bijzonder weekend voor Abram en Davide.

TDT-Unibet-trein dendert door Veenendaal en Antwerpen

TDT-Unibet heeft zich laten zien in Veenendaal-Veenendaal en Antwerp Port Epic. Toch hadden Martijn Budding en Joren Bloem gehoopt op meer.

‘Koers met speciale betekenis’ voor Martijn Budding

Veenendaal-Veenendaal staat al maandenlang met rood omcirkeld in de agenda van Martijn Budding. Voor onze sprinter is het een thuiswedstrijd.

Hartthijs de Vries voelt zich top: 'Dikke bevestiging'

Met de GP Herning en de Tour of Funen op het programma reisden we af naar Denemarken, waar we als team de volgende stap wilden zetten.

Samenwerking centraal voor TDT-Unibet in Deens weekend

We staan aan de vooravond van een nieuw buitenlands avontuur. Komend weekend reizen we af naar Denemarken voor een dubbel koersweekend in de GP Herning en de To

TDT-Unibet boekt eerste overwinning in Slag om Woensdrecht

We zijn los! De eerste overwinning is een feit. Het was Martijn Budding die naar de overwinning wist te sprinten in Woensdrecht.

We pakken door in Slag om Woensdrecht

Het is tijd voor een nieuwe koers en een nieuwe stap. De Slag om Woensdrecht staat komend weekeinde op het programma.

Alle ballen op Abram in Rutland-Melton CiCLe Classic

We stonden tijdens Rutland-Melton CiCLe Classic met één taak aan de start: goed met elkaar communiceren en tijdens de koers een kaart trekken.

Kevin Inkelaar langdurig uit de running door ingreep

Sinds zijn komst naar TDT-Unibet reed Kevin Inkelaar door een blessure nog geen koers. Zijn debuut moet verder uitgesteld worden vanwege een vaatprobleem.

Thuiswedstrijd voor Tanfield in Brits gravelspektakel

TDT-Unibet zet koers richting de volgende wedstrijd op de kalender. In het Verenigd Koninkrijk staat onze renners een gravelspektakel te wachten.

TDT-Unibet zet weer een stap in Arno Wallaard Memorial

Onder een lentezonnetje werd de Arno Wallaard Memorial verreden. In een echte polderkoers lieten de raketten van TDT-Unibet Cycling Team zichzelf geregeld zien.

TDT-Unibet pakt de draad weer op in Arno Wallaard Memorial

Na een weekend zonder koers is het TDT-Unibet Cycling Team weer klaar voor de volgende koers. In de Arno Wallaard Memorial maken we ons op voor een polderkoers.

Stockman bekroont sterke Volta met top tien en bergprijs

Het was afzien in de Volta Limburg Classic. Abram Stockman pakt uiteindelijk de negende plek en wint de bergprijs!

Toussaint kijkt uit naar thuiswedstrijd in Volta Limburg Classic

Het TDT-Unibet Cycling Team maakt zich op voor de tweede koers in Limburg. De Volta Limburg Classic staat voor de renners op het programma!

Olympia’s Tour met pieken en dalen voor TDT-Unibet

Het Tour de Tietema-Unibet Cycling Team stond twee keer op het podium, maar kijkt toch met gemengde gevoelens terug op Olympia's Tour.

'Secondenspel' verwacht tijdens vijf dagen Olympia’s Tour

TDT-Unibet staat voor deze week voor het eerst aan de start van een etappekoers. In Olympia’s Tour koersen onze renners vijf dagen door Nederland.

TDT-Unibet helpt koers kleuren bij 1.Pro debuut

Rustig meedraaien in onze eerste 1.Pro koers? Natuurlijk niet, gewoon ‘raketten’ als team tussen Bredene en Koksijde!

Nieuwe Tour de Tietema webshop online!

We hebben er de afgelopen tijd hard aan gewerkt en zijn heel blij dat we nu kunnen zeggen dat de gloednieuwe webshop is geopend.

Debuut op 1.Pro niveau in Bredene Koksijde Classic

Het TDT-Unibet Cycling Team zet komende vrijdag (17 maart) een nieuwe stap met de deelname aan een 1.Pro koers.

Onze keien zien af in Drenthe

In de Ronde van Drenthe beleefde onze benjamin Wouter Toussaint zijn profdebuut op een winters, verkort maar zwaar parcours.

‘Slijtageslag’ verwacht in Ronde van Drenthe

Na een geslaagd debuut is het tijd om door te pakken. Komende zondag staan wij alweer aan de start van de Ronde van Drenthe.

TDT-Unibet op het podium bij debuut!

Het Tour de Tietema-Unibet Cycling Team heeft een onvergetelijk debuut beleefd tijdens de Ster van Zwolle.

TDT-Unibet klaar voor debuut in Ster van Zwolle

Zaterdag is het dan eindelijk zover: ons debuut! In de Ster van Zwolle maken wij onze eerste meters in het profpeloton.

Onvergetelijke TDT-Unibet-dag: van trainingskoers tot circustent

Na een gewonnen trainingskoers, een heerlijk diner en onze ploegpresentatie kunnen we terugkijken op een fantastische zaterdag!

Trossen Los: geen traditionele ploegpresentatie

Het wielerseizoen staat voor de deur maar niet voordat we het team hebben gepresenteerd. Geen urenlang geouwehoer, wél een groot feest!

Word Meesterknecht en pre-order het nieuwe shirt

Als eerste het nieuwe shirt pre-orderen? Word Meesterknecht en pre-order het shirt en word onderdeel van het team.

VERHALEN ACHTER DE ROUTES

Onze avonturen en die van de Meesterknechten zijn te zien op ons nieuwe teamshirt.

Hugo Haak presenteert ploeg TDT-Unibet Cycling Team

De twaalf renners van TDT-Unibet Cycling Team zijn bekend. Zij zullen worden begeleid door onze nieuwe ploegleider Rob Harmeling.

Bij ons is het verhaal gelijkwaardig aan de sportieve prestaties

De mannen van Tour de Tietema willen de wielerwereld verder op hun kop zetten met een eigen wielerploeg. Vanaf 1 januari zijn zij het gezicht.

Tour de Tietema start een wielerploeg

Per 1 januari 2023 is het wielerlandschap een ploeg rijker. Dan begint het nieuwe avontuur van Tour de Tietema in de vorm van TDT-Unibet Cycling Team.