Dit was onze 'Tour de Tietema - Ronde van Hank'

Zondag 10 september was het dan eindelijk tijd voor de 'Tour de Tietema - Ronde van Hank'. Een dag bomvol activiteiten in- en rondom Hank!

We waren aanwezig en dat heeft Hank geweten! Met shirtjes, boeken, bidons en natuurlijk ons wagenpark was alles aanwezig voor een topdag!
Ook Bas was (samen met Josse en Devin) teruggevlogen uit de Tour of Britain om op dit feestje aanwezig te zijn. Bas heeft zijn fotolach vaak kunnen oefenen, want er werden volop foto's en selfies gemaakt!
De dag werd geopend met een 'Social Ride' met Devin. Devin deed dit niet alleen. Als kopman moest hij natuurlijk ondersteund worden door een aantal sterke Meesterknechten. Hiervoor had hij de hulp van TDT-Unibet-renners Tomas Kopecky (foto) en Kevin Inkelaar ingeschakeld.
Na de 'Social Ride' mocht Devin oud en vertrouwd zijn camera weer bij de hand nemen en was het tijd voor koersactie in Hank!
Het was namelijk tijd voor het allereerste officiële 'Clubkampioenschap der Meesterknechten'. Vanaf de start ging de gashendel direct open en bleven er vier sterke mannen over in de kopgroep. Zij mochten onderling gaan uitmaken wie er de eerste Clubkampioen ooit zou worden!
Bas was intussen bezig met het bouwen aan een nieuwe carrière, namelijk die als omroeper tijdens de wedstrijden. Hij deed verslag, maakte het spannend en hield ook van een goed interview op zijn tijd.
Het podium van het allereerste 'Clubkampioenschap der Meesterknechten'. Wat tof dat we dit samen met jullie mochten doen! 💪
Om de dag af te sluiten stond Josse aan de start van de wedstrijd in de Sportklasse. Een nieuwe poging op jacht naar GOUD! De spanning was wel van zijn gezicht af te lezen, hè?
Soms zegt een foto meer dan duizend woorden. Zo ook deze foto, helaas... Josse kwam in de eerste rondes al ten val, kon nog terugkomen dankzij een 'rondevergoeding', maar na een tweede valpartij was het helaas klaar. Gelukkig bleef de valpartij zonder ernstige breuken of verwondingen en konden we Hank heelhuids verlaten. Het doet niets af aan hoe wij de 'Tour de Tietema - Ronde van Hank' hebben ervaren. Wij hebben genoten. Op naar de volgende! 👊