Tour de Tietema-Unibet gaat een niveautje hoger!

We’ve got an announcement to make! Een half jaar na de oprichting van onze continentale wielerploeg brengen we onze raketten nóg een niveautje hoger. Vanaf 1 januari 2024 krijgt TDT-Unibet de status van Pro Continentale wielerploeg!

Dat betekent dat we ons avontuur in de professionele wielerwereld naar het volgende level tillen: we mogen aan (nóg) grotere koersen deelnemen. Onze ploeg wordt uitgebreid met nieuwe renners, we zullen meer internationale koersen gaan rijden (our English is very good eh) en hopelijk een nog groter publiek bereiken met onze avonturen in de koers. Zo zetten we een nieuwe stap in onze missie om de wielerwereld op z’n kop te zetten en mensen mee te nemen in onze fantastische sport.

‘STARTED AT THE STER VAN ZWOLLE, NOW WE’RE HERE’ - Bas Tietema

Het allergaafste van alles: we zijn slechts een wildcard verwijderd om de allergrootste koersen op aarde te mogen rijden. Denk aan de Ronde van Vlaanderen (hé Flanders Classics, jullie zijn de bom), Giro d’Italia (RCS Sport, sei fantastico!), Amstel Gold Race (Leo, stukje vlaai?), Parijs-Roubaix en zelfs de Tour de France (dear ASO, we’re buddies again right? x).

‘WE GONNA RACE AGAINST THE BEST RENNERS IN THE WORLD’ - Devin van der Wiel

Dikke shoutout naar Unibet, want zij supporten ons ook bij deze volgende stap in het wielerpeloton. We hebben ons daarin al mogen meten met bekende ploegen op het internationale podium. Soms waren we ze te slim af. En ja, er ging ook zeker een hoop mis. Maar één ding staat vast: Paris is not far anymore!

‘WE PUSH NOW, EH! COME ON NOW, EH!’ - Josse Wester

Au revoir!

Bas, Devin, Josse