TDT-Unibet heeft 'weekabonnement' op top 10

Het begint bijna normaal te worden, maar normaal is het natuurlijk niet dat we met TDT-Unibet in 1.1 koersen top 10 rijden. Toch gebeurde het drie keer op rij in de Tour of Leuven, de Druivenkoers Overijse en de Egmont Cycling Race!

De bomvolle koersweek begon dinsdag met de Tour of Leuven, onderdeel van de Lotto Cycling Cup.
Joren Bloem was een van de renners die de hele week in actie kwam, na een maand bijtrainen.
Jordy Bouts ging in raketmodus in de finale en reed weg bij de kopgroep. Victor Campenaerts moest het gat dichtrijden om zijn ploeggenoot Arnaud de Lie naar de winst te helpen. Jordy finishte als vijfde!
We gingen niet met lege handen naar huis, want Abram Stockman kreeg de prijs voor de strijdlust. Hij maakte de koers hard vanaf de start en werd daarom in het zonnetje gezet door de koersorganisatie.
De koers hardmaken kun je wel aan 'El Professor' overlaten. Zaterdag ging Abram er in de Druivenkoers in Overijse weer vandoor. De kopgroep hield het dit keer helaas minder lang vol.
Het tempo lag hoog, op een parcours met meerdere lusjes, voelde ook Davide Bomboi.
Jordy zocht Victor Campenaerts (rechts) weer op, hier op een van de passages van de Smeysberg. Dat was het juiste wiel, want Victor won de Druivenkoers. 'Net op een dag dat ik Campie z'n wiel niet kon houden', lachte Jordy (tiende) na afloop.
De Druivenkoers trok door de thuisregio van Average Rob, dus hij kwam als 'vriend van de show' een kijkje nemen.
Een dag later konden we de koers weer kleuren in de Egmont Cycling Race. Na een chaotische start zaten we met drie man mee voorin: Martijn Budding, Harry Tanfield en Hartthijs de Vries.
Die kopgroep dunde uit, na aanval na aanval, maar één TDT-Unibet-renner bleef mee voorop: Hartthijs de Vries.
Hij lijkt hier niet tevreden, maar dat was hij wel hoor. Gewoon even bijkomen van de sprint! ;-) Hartthijs kwam tussen de grote mannen namelijk als vijfde over de meet. Een mooie afsluiting van een koersweek op 1.1 niveau, met een abonnement op de top 10: vijfde, tiende en vijfde! Volgende halte: Ronde van de Achterhoek (1.2) komende zondag.