In onze eerste Nederlandse wedstrijd als ProTeam is het meteen raak. Nicklas Pedersen wint namens TDT-Unibet de Ster van Zwolle!

Bas maakte in 'zijn' Zwolle zijn debuut als ploegleider in de koers.
Josse en Devin waren er natuurlijk ook bij om het team van de nodige support te voorzien én natuurlijk een nieuwe YouTube-video op te nemen. 🎥

De koers stelde niet teleur. Ons team pakte de koers in handen en wist een kopgroep te formeren, waarin wij met vier renners vertegenwoordigd waren.
🤕 De net herstelde Joren Bloem viel helaas opnieuw en moest de strijd staken. Achteraf blijkt dat hij hierdoor zeker een maand buitenspel staat.
Uiteindelijk wisten Abram, Jelle en Nicklas in de finale weg te rijden met tien andere renners. Zij mochten gaan uitmaken wie de Ster van Zwolle op zijn naam zou schrijven.
Bas zag vanuit de auto - in zijn eerste koers als ploegleider - dat het goed was.
Nicklas demarreerde met nog achttien kilometer te gaan en bekroonde zijn solo met de winst in de Ster van Zwolle! (foto: Huyzer Photography)
Een uitzinnige winnaar en een uitzinnige (en trotse) Josse na de finish!
Op 30-jarige leeftijd is het voor Nicklas zijn eerste UCI-overwinning!
Ook is onze Deen pas de tweede buitenlandse winnaar ooit in de geschiedenis van de Ster van Zwolle.
Een traditie om in stand te houden: de 'overwinningsselfie'. Ook in de Ster was het weer een overwinning van het TEAM.
Voor het eerst (maar hopelijk niet voor het laatst) op de hoogste trede van het podium. Wat een dag voor Nicklas en wat een dag voor TDT-Unibet!