Wij laten jouw (wieler)droom uitkomen!

Bas, Devin en Josse dromen groots. ‘Wij geloven erin dat wanneer je die dromen hardop uitspreekt, ze eerder uitkomen’, legt Bas uit. De gezamenlijke doelstelling is om met TDT-Unibet in 2026 te starten in de Tour de France. Samen dagen we je nu, in samenwerking met Unibet, uit om jouw (wieler)droom te delen. ‘Misschien laten wij ‘m dan wel uitkomen!’

De één wil misschien graag een fietsclinic van Bas Tietema organiseren voor het buurthuis in de wijk, de ander droomt ervan om ooit te gaan bikepacken met vrienden in Afrika voor het goede doel. Weer een ander wil de lokale wielerronde helpen professionaliseren. Geen droom is ons te gek, dus deel ‘m met ons!

Met de campagne ‘De Groene Trui’ willen wij samen met Unibet maatschappelijke initiatieven steunen. Tot en met 4 december 2023 kun je jouw (wieler)droom delen via www.tourdetietema.nl/groenetrui. Je maakt als dromenjager dan meteen kans op € 2.500,- en een echte Groene Trui, een limited editie wielershirt. Een jury kiest uit de inzendingen twintig deelnemers die op de Tour de Tietema-manier een steuntje in de rug krijgen bij het realiseren van hun maatschappelijke project.