Kom op zondag 14 april naar het tdt café!

Met TDT-Unibet maken we ons op voor onze allereerste WorldTour-koers en dat is er niet zomaar een… De Amstel Gold Race! Deze dag willen we beleven met onze Meesterknechten en daarom toveren wij de Geulhemermolen om tot TDT Café. Op deze pagina vind je alle informatie voor je bezoek aan de TDT-bocht op zondag 14 april!

LOCATIE

Vul deze locatie in op Google Maps en je komt er vanzelf. Kom anders gewoon op het lawaai af!

Geulhemmerweg 49
6325 PJ
Berg en Terblijt

start- en eindtijd

Het programma van deze dag begint om 12:00 uur, vlak voor de eerste doorkomst van de vrouwen, en gaat tot in de late uurtjes door. 

kom op de fiets!

De Amstel Gold Race trekt veel publiek. De bocht op weg naar de Geulhemmerberg is een locatie waar je de koers 6 keer voorbij kunt zien komen: de vrouwenkoers passeert 4 keer, de race van de mannen 2 keer. Volg het voorbeeld van de duizenden wielrenners die in dit weekend op de fiets stappen en kom op je fiets naar de Geulhemermolen. Er is een fietsenstalling naast het café. Parkeren is op eigen risico.

Parkeren

Kom je toch met de auto? Als je alsnog je fiets meeneemt, adviseren we je om te parkeren bij de P+R Maastricht Noord en dan met de fiets naar ons toe te komen. Kom je alleen met de auto of wil je alleen met het openbaar vervoer reizen?

Pak dan (vanaf P+R Maastricht Noord) de trein vanaf Station Maastricht Noord naar Station Houthem-Sint Gerlach. Vanaf daar is het 10 minuten wandelen naar het TDT Café.

VOORZIENINGEN

Bij het TDT Café heb je alles wat je hartje begeert op de dag van de Amstel Gold Race. We sommen het even voor je op…

- buitenbarren
- ⁠groot LED-scherm waar we de koers op kunnen kijken
- ⁠hele middag (live) muziek & een DJ
- ⁠live koers: de vrouwen komen 4 keer langs vanaf 12:30 uur
- ⁠live koers: de mannen komen 2 keer langs, tot diep in de finale (14 km voor de finish). De laatste doorkomst wordt verwacht rond 16:30 uur

PROGRAMMA

Het programma van de dag van de Amstel Gold Race ziet er als volgt uit:

08:45 uur | Ploegpresentatie op de Markt in Maastricht
11:30 uur | Start muziekband bij TDT Café
12:00 uur | Ontvangst bij TDT Café
12:30 uur | Eerste doorkomst vrouwen Amstel Gold Race
13:00 uur | Tweede doorkomst vrouwen Amstel Gold Race
13:20 uur | Start live-uitzending (LED-schermen)
13:30 uur | Derde doorkomst vrouwen Amstel Gold Race
14:00 uur | Laatste doorkomst vrouwen Amstel Gold Race
15:00 uur | Eerste doorkomst mannen Amstel Gold Race
16:30 uur | Laatste doorkomst mannen Amstel Gold Race

AFSLUITING

De renners van TDT-Unibet komen na de finish direct naar het TDT Café, om met alle Meesterknechten na te genieten van onze allereerste koers op het allerhoogste niveau. We zien je zondagmiddag!

wielerfeest

Het Amstel Gold Race-weekend is hét moment om samen te genieten van de koers en daar willen wij niet alleen als TDT-Unibet in de koers, maar ook daarbuiten een steentje aan bijdragen. We vertrouwen erop dat iedereen die naar de TDT-bocht komt samen met ons een wielerfeest van wil maken en dit samen met ons op een verantwoorde manier doet. Hier zullen we ook op de dag zelf meermaals toe oproepen, want het TDT Café moet sfeerverhogend zijn!