Het TDT Café opent zondag 14 april haar deuren tijdens de Amstel Gold Race. Beleef ons debuut op World Tour-niveau samen met ons en kom gezellig langs!

De Geulhemermolen wordt omgetoverd tot TDT Café, aan de voet van de beklimming van de Geulhemmerweg. Het belooft een groot feest te worden met muziek, LED-schermen, buitenbarren en natuurlijk de doorkomsten van zowel de mannen- als vrouwenwedstrijd!

Na afloop van de wedstrijd komen onze renners ook naar ons café om samen met jullie de dag af te sluiten en na te genieten van ons debuut op World Tour-niveau.

Wielerfeest
Het Amstel Gold Race-weekend is hét moment om samen te genieten van een Nederlandse wielerklassieker en daar willen wij niet alleen als TDT-Unibet in de koers, maar ook daarbuiten een steentje aan bijdragen. We vertrouwen erop dat iedereen die naar de TDT-bocht komt er samen met ons een wielerfeest van wil maken en dit samen met ons op een verantwoorde manier doet. Hier zullen we ook op de dag zelf meermaals toe oproepen, want het TDT Café moet sfeerverhogend zijn!

Meer info? Kijk op: https://www.tourdetietema.nl/tdt-cafe

Tot zondag!