Tour de Tietema organiseert Clubkampioenschap in Hank

Tour de Tietema en de organisatie van de Ronde van Hank hebben de handen ineengeslagen! Op zondag 10 september 2023 wordt de allereerste Tour de Tietema Ronde van Hank verreden, met daarbij ook een primeur voor Meesterknechten. Zij kunnen deelnemen aan het Tour de Tietema Clubkampioenschap.

Alle niveaus

We koesteren bij Tour de Tietema warme herinneringen aan de Ronde van Hank, waar Josse in 2021 de finale van de serie ‘Josse gaat voor goud’ reed. Met duizenden mensen langs de kant om Josse te supporten, leek ons het tof om het in 2023 nóg grootser aan te pakken. Dit jaar zijn wij sponsor van de Ronde van Hank en maken we er samen een groot fietsfeest van, voor jong en oud en wielrenners van ieder niveau.

Tour de Tietema Cycling Team

Josse gaat zelf voor revanche in de sportklasse en onze profploeg zal met meerdere renners aan de start staan in de elitewedstrijd. Ook met onze Meesterknechten werken we toe naar zondag 10 september. Alle Meesterknechten kunnen zich nu hier gratis aanmelden voor onze wielerclub en namens het Tour de Tietema Cycling Team wedstrijden rijden. In Hank barst de strijd om de eretitel ‘Beste Meesterknecht’ los, waarbij de winnaar namens onze club het Nederlands Club Kampioenschap met onze profs mag gaan rijden, maar is het ook mogelijk om op een rustiger tempo een social ride te doen.

10.00 uur: Social ride met Devin (50-60 km)
11.30 uur: Startlicentie (35 km)
12.30 uur: Nieuwelingen (40 km)
13.45 uur: Clubkampioenschappen TDT (25/30 km)
15.00 uur: Sportklasse (40 km)
16.00 uur: Elite/Beloften (80 km)

Samen trainen

TDT-Unibet-renner Abram Stockman is part-time trainer en heeft een trainingsschema gemaakt dat vanaf vandaag aftelt naar de Tour de Tietema Ronde van Hank. Zo staat iedereen optimaal voorbereid aan de start in Hank. Meesterknechten kunnen hun vragen aan Abram stellen via WhatsApp, waar ze ook contact kunnen zoeken met Meesterknechten uit de buurt. Want fietsen is samen nog veel leuker!

Onze speciale racecollectie is door Meesterknechten met 30% korting aan te schaffen. Nog meer tips en tricks vind je in ons boek (!), maar daarover later vandaag meer. Nog geen Meesterknecht? Aanmelden kan hier. Je kunt dan direct lid worden van het Tour de Tietema Cycling Team, maar krijgt ook toegang tot onze WhatsApp Community, exclusieve content en korting in onze webshop en je kunt deelnemen aan exclusieve winacties.