meesterknecht updates

Video's, podcasts, foto's en nog veeeel meer updates. We gaan ze hier en in de Meesterknecht WhatsApp allemaal met je delen.

ontvang jij de updates al?

Als Meesterknecht krijg jij toegang tot onze Whatsapp, zodat je direct updates ontvangt. Van wie wil jij een selfie? ;)

Meesterknecht agenda

Geen items op de agenda

Meesterknecht updates

Jelle is klaar voor Turkije!

We staan aan de vooravond van onze eerste koers, de Tour of Antalya. Vorige week konden jullie al je vragen insturen voor onze kersverse aanwinst, Jelle Johannink. Uit al jullie inzendingen hebben we een aantal vragen geplukt om samen voor te beschouwen op onze eerste koers.

Een kijkje achter de schermen tijdens onze medische testen

Testen, testen, testen. Dat stond centraal tijdens ons bezoek aan het Jeroen Bosch Sportmedisch Centrum in 's Hertogenbosch. Kijk mee met een foto's van achter de schermen.

Onze eerste wedstrijden van 2024!

Het is bijna tijd om ons seizoen af te trappen. De kalender voor de eerste twee koersmaanden is helemaal rond met mooie wedstrijden in het vooruitzicht. We zijn er klaar voor!

2023 door de ogen van eerste overwinnaar Martijn

De naam van Martijn Budding zal voor altijd verbonden blijven aan onze TDT-Unibet ploeg. Hij boekte de allereerste overwinning voor onze formatie. Genoeg reden om eens terug te blikken met Martijn op zijn wielerjaar.

Blijft Abram El Profesor of wordt het Mr. Breakaway?

2023 was een jaar van verschillende bijnamen voor Abram Stockman. Hij begon het seizoen als de professor, maar maakte later in het seizoen furore als Mr. Breakaway. Hoog tijd om terug te blikken op zijn wielerjaar 2023.

Bomboi vond zijn sprintersbenen in 2023

Wielerjaar 2023 zit erop voor onze ploeg. Met een schitterende derde plaats in de Friesland Elfstedenrace knalde Davide Bomboi het wielerjaar uit. Hoog tijd om eens terug te blikken op het jaar van onze Belg met Italiaanse roots.

Het turbulente wielerjaar van Tomas Kopecky

2023 was een bijzonder wielerjaar voor onze Nederlandse-Tsjech Tomas Kopecky. Een seizoen van ups- en downs, maar daarom niet minder leerzaam. Samen met Tomas keken wij terug op zijn eerste jaar in de kleuren van Tour de Tietema-Unibet.

Hoe stel je een selectie samen voor Tour de tietema-Unibet?

Onze selectie is rond. Met 21 renners zullen wij, als Tour de Tietema-Unibet, het nieuwe seizoen aan gaan vangen. Een mooi moment om samen met onze sportief directeur, Julia Soek, terug te kijken op de afgelopen periode en hoe deze selectie is samengesteld.

Maak kennis met onze nieuwe aanwinst: Andreas Stokbro

Een kersverse aanwinst voor ons TDT-Unibet team. De Deen Andreas Stokbro Nielsen, komt ons team versterken voor volgend jaar. Aan de hand van een aantal vragen, stelt hij zich alvast aan de Meesterknechten voor.

Klaarstomen met trainingsschema van trainer Abram

Stoom je klaar voor het Meesterknechten clubkampioenschap in de 'Tour de Tietema - Ronde van Hank' op 10 september. Samen met onze renner en trainer Abram Stockman gaan wij ervoor zorgen dat jij zo sterk mogelijk aan de start verschijnt. Train mee en ga voor GOUD in de 'Tour de Tietema - Ronde van Hank'.

Maak kennis met Freek & Mark

Het is bijna tijd voor The Ride! Een helse tocht van acht dagen van de voet van de Stelvio naar de Cauberg in Valkenburg. Devin zal aan de start verschijnen, maar doet dat niet alleen! Samen met jeugdvrienden Mark en Freek gaat hij deze challenge aan. Maar wie zijn Freek en Mark eigenlijk? Leer ze aan de hand van vijf vragen kennen in dit artikel.

Mee met de Arno Wallaard Memorial

Kijk mee met extra beelden van de Arno Wallaard Memorial. Een echte polderkoers met wind, smalle wegen en veel draaien en keren in Nederland.

Rijd de routes van Bas, Devin en Josse: klim, kijk naar vogels of knal langs de Amstel

Ontdek Nederland op de fiets en ervaar avontuur en vrijheid zoals nooit tevoren. Bas, Devin en Josse nemen je mee op een inspirerende tocht langs de dijken van Zwolle, de singels van Breda en grachten van Amsterdam.

Mee tijdens Volta Limburg Classic!

Kijk hier mee met de extra beelden van de Volta Limburg Classic! Het werd wederom een loodzware wedstrijd met regen en wind door de Limburgse heuvels.

Tijdrijden met Joren!

De Olympia's Tour begon met een tijdrit. Speciaal voor jullie als meesterknechten kunnen jullie de hele tijdrit meerijden met Joren en Rob in de ploegleidersauto!

Een kijkje in de TDT-Unibet pitbox!

Afgelopen week reden wij onze tijdrit in de Olympia's Tour op het TT Circuit van Assen. Hier hadden wij beschikking over onze eigen pitbox! Aan het duo Josse & Devin dan ook de opdracht op jullie mee te nemen in deze pitbox.

Inpakken met Max!

Max neemt jullie mee met een kijkje tijdens zijn inpak-werkzaamheden voor Bredene Koksijde van vrijdag. Kijk snel wat wij allemaal meenemen! Heb je vragen? Stel ze via de Meesterknechten WhatsApp groep!

Uitgebreide hoogtepunten van onze eerste teamparty!

Zaterdag was het dan eindelijk tijd voor onze eerste teamparty! In Breda maakten we er een groot feest van. Met dank aan het publiek, waaronder vele meesterknechten, werd het een schitterende avond. Deze hoogtepunten hebben wij voor jullie nog maar eens op een rijtje gezet zodat je niets hoeft te missen van deze mooie avond!

Een rondje mee met de Raketcam van Joren!

Afgelopen weekend reden de mannen weer de nodige wedstrijdkilometers om in vorm te raken voor de Ster van Zwolle. Joren reed zijn trainingskoers in 't Loo en kreeg van ons een gloednieuwe 'Raketcam' mee. Deze beelden zijn nu voor jullie Meesterknechten te bekijken!

Vlog met Bas en Tomas uit Spanje!

Na ons trainingskamp zijn er nog een aantal renners in Spanje achtergebleven. Bas, Jordy en Tomas trainde door in de buurt van Calpe, waar ook Josse nog aanwezig was. De mannen hebben een dag uit het leven daar speciaal voor jullie vastgelegd. Deze vlog is nu voor jullie als meesterknecht te bekijken!

Sprinttraining met Victor Campenaerts

Ons sprintkanon Martijn Budding mocht op pad met Victor Campenaerts. In de Spaanse zon werden er felle sprintjes getrokken. Wint Martijn van Campenaerts? Bekijk het nu in deze speciale Meesterknecht video!

NIEUW! TDT-Unibet Raketcast

Daar zijn we weer. Afgelopen jaar waren we even afwezig maar dit jaar zijn we meer dan terug met een splinternieuwe Raketcast speciaal voor onze trouwste Meesterknechten. In de eerste podcast zijn Tomas en Kevin te gast.

Het verhaal achter de ploeg met Bas

Bas op het trainingskamp in Spanje in januari 2023 over het samenstellen en de ambitie van het team. Waar begin je nou met zo'n wielerploeg?

Routemeister Jacques

Trainer Jacques neemt je mee in de trainingen van de afgelopen week en de routes die zijn gefietst. Wat trainen we? Waar trainen we? Hoe lang trainen we? Iedere route heeft zo zijn doel.

Koffierondje op trainingskamp ☕️

Zei er iemand koffie? ☕️ De eerste training onder de Spaanse zon was een heerlijke dag voor de ploeg, met onderweg een koffiestop.

Kopecky Klaas deelt uit 🎁

Nieuw team = nieuw apparatuur. Devin en Tomas Kopecky delen de nieuwste Garmin-accessoires uit aan de renners. 🎁

Hugo's plan

Hugo Haak, sportief directeur van Tour de Tietema verteld over wat er in de afgelopen maanden allemaal gebeurd is en waarom hij voor de ploeg wil werken.

Welkom Meesterknecht!

Hey welkom! 👋 Je bent nu onderdeel als Meesterknecht van Tour de Tietema. Zonder Meesterknechten, geen Tour de Tietema.

'Catastrophe'

Terwijl de ploeg en Josse met het vliegtuig naar Spanje gingen, zijn Devin en andere stafleden van TDT-Unibet met de auto naar Calpe gereden. De heenreis verliep niet zo voorspoedig... 😅